Auto

Italia dhe Arabia Saudite diskutojnë për investime në automobila

Foto: Shutterstock
 

Italia po diskuton investime të përbashkëta me Arabinë Saudite në sektorët e automobilave, minierave, naftës dhe gazit dhe mbrojtjes, ka njoftuar të hënën ministrit italian i Industrisë, Adolfo Urso, raportoi Reuters.

Që nga marrja e detyrës në tetor të vitit 2022, kryeministrja italiane Giorgia Meloni është përpjekur të krijojë lidhje të ngushta me Gjirin, duke hequr dorë nga shqetësimet e koalicioneve të mëparshme mbi të drejtat e njeriut në rajon.