Auto

BMW-ja 850i që nuk u shit as për 227 mijë dollarë

 

“Renner Projects” merret me projekte bazuar në vetura klasike gjermane, dhe një nga krijimet e para është një BMW 850i i modifikuar ndjeshëm. Kjo veturë u ofrua së fundmi për shitje, por nuk u shit pavarësisht ofertës prej 227 mijë dollarësh.

Vetura filloi si një 850i me një motor 5.0-litërsh V12 dhe sot fuqizohet nga një motor V8 4.9 litra nga BMW M5 i vitit 2002.