Auto

Prezantohet Renault Espace i shndërruar në SUV

 

Ringjallja e emrave të modeleve klasike është trend në industrinë e automobilizmit kohëve të fundit. Përderisa Renaulti tashmë ka konfirmuar planet për modelet e ardhshme “5” dhe “4” për t’i paraprirë linjës elektrike, në afat më të shkurtër pritet të vijë tjetër model ikonik. Bëhet fjalë për Renault Espace, modelin që së pari u lansua më 1984.

Modeli tani do të jetë një SUV (veturë e lartë sportive). Espace bazohet në modelin Austral dhe do të jetë në dispozicion edhe me shtatë ulëse.