Auto

Ndërtimi i Teslas në 28 sekonda

 

Kompania amerikane, Tesla, po punon në versionet e reja të veturës.

Ajo ka publikuar në Twitter një video 28-sekondëshe ku shihet ndërtimi i një veture. Deri më tani, Tesla i ka punuar katër modele. Modeli 3, modeli 3, modeli X dhe modeli Y.