Auto

Mercedesi planifikon investime miliardëshe në fabrikat e automjeteve elektrike

Mercedes-Benz
Foto ilustrim
 

Prodhuesi gjerman i automjeteve, Mercedes, do të investojë miliarda dollarë për të modernizuar fabrikat e tij në Kinë, Gjermani dhe në Hungari gjatë viteve të ardhshme, raportoi “Automobilëoche”, transmetoi “Reuters” të dielën.

Ky prodhues po përgatitet të kalojë në automjetet elektrike dhe të reduktojë emetimet.