Auto

Nissani shet biznesin në Rusi për 1 euro

Foto: AP
 

Nissan Motor do ta dorëzojë biznesin në Rusi në një ndërmarrje shtetërore për vetëm një euro, ka njoftuar kompania të martën, duke marrë me vete humbjen prej 687 milionë dollarësh.

Prodhuesi japonez i ka transferuar aksionet te kompania shtetërore ruse “NAMI”, ka njoftuar vetë kompania. Marrëveshja nënkupton se Nissani ka të drejtën që ta blejë sërish biznesin pas gjashtë vjetësh, ka njoftuar Ministria e Industrisë dhe Tregtisë në Rusi, shkruan Reuters.