Auto

Industria e automjeteve evropiane pritet të përballet me vështirësi, shkak inflacioni i lartë

Foto ilustrim
 

Rritja e normave të interesit dhe inflacionit kanë filluar të rëndojnë kërkesën për vetura, ndërsa kostot më të larta për lëndët e para, energjinë dhe logjistikën pritet të godasin fitimet, raportoi Automotive.

Erërat e kundërta ekonomike të Evropës po e kapin hapin me industrinë e automobilave të rajonit.