Auto

Aston Martini do të lansojë dy vetura të reja këtë muaj

 

Aston Martini do të zbulojë dy vetura të reja në ngjarjen “Pebble Beach Concours d'Elegance” këtë muaj.

Njëra pritet të jetë një version roadster i V12 Vantage të fundit dhe tjetra një veturë "ultra-ekskluzive" për të festuar 10-vjetorin e versionit Q.