Auto

Kujdes me ngjyrën e veturës kur vendosni të blini një të re

 

Nëse jeni duke shikuar për të blerë një veturë të re, një nga zgjedhjet më të rëndësishme është ngjyra. Blerësit në Evropë ka dhjetë vjet që nuk i kushtojnë shumë rëndësi ngjyrës.

Rreth 75 për qind e veturave të reja të shitura vitin e kaluar ishin në nuancat gri, argjend, e zezë e bardhë, ndërkohë të gjitha ngjyrat e tjera zënë vetëm rreth 25 për qind të tregut dhe ndër to nuancat më të njohura janë bluja dhe e kuqja.