Auto

Tesla rrit çmimet për disa vetura Model Y në Kinë

 

Tesla ka rritur çmimin për disa vetura Model Y për tregun kinez, tregoi uebfaqja e saj të premten.

Çmimi për versionin Long Range të Model Y u rrit me 5%, ndërsa çmimet për modelet e tjera dhe për Modelin 3 janë të pandryshuara.