Auto

Chevrolet paralajmëron modelin elektrik Blazer EV

 

Chevrolet ka publikuar një fotografi të modelit elektrik Blazer EV, si njoftim për promovimin e tij zyrtar që do të mbahet më 18 korrik.

Blazer EV duket ndryshe nga modeli me motorë SUS. Vëmendje tërheq xhami i përparmë që shkrihet me çatinë paksa të pjerrët, si dhe pragjet anësore aerodinamike e rrotat dyngjyrëshe të aluminit.