Auto

Mercedesi fton pronarët e mbi 290 mijë veturave që të ndalojnë së vozituri ato

Foto: AP
 

Mercedes-Benz ka ftuar pronarët e më shumë se 292,000 veturave në SHBA që të ndalojnë drejtimin e tyre për shkak të një problemi që mund të shkaktojë dështimin e frenave.

Prodhuesi gjerman i automobilave po i tërheq automjetet dhe thotë se do të ofrojë tërheqje falas në mënyrë që pronarët t'i dërgojnë ato në një përfaqësi për shërbim. Tërheqja mbulon disa automjete ML, GL dhe R-Class nga viti 2006 deri në vitin 2012, raportoi Associated Press të enjten.