Auto

Skoda, Volkswagen dhe Cupra prezantojnë modelet elektrike urbane

 

Skoda, Volkswagen dhe Cupra po përgatisin modele më të vogla elektrike për qytete për vitin 2025, në një version të shkurtuar të platformës MEB EV.

Gjithashtu, të tre kompanitë do të prodhohen në Spanjë si pjesë e paketës së madhe të investimeve të Grupit Volkswagen me vlerë 10 miliardë euro.