Auto

Fordi po tërheq më shumë se 250 mijë SUV

 

Montimi i boshtit të pasmë të Fordit mund të thyhet dhe të shkaktojë ndarjen e boshtit të veturës, ka thënë rregullatori i sigurisë amerikane të mërkurën.

Për këtë arsye, Fordi po tërheq mbi 250 mijë vetura SUV Explorer në Shtetet e Bashkuara, sepse ato mund të ecin papritur ndërsa janë të parkuara dhe nuk e kanë frerin e parkimit ndezur, shkruan Autoblog.