Auto

Një kamion ushtarak i shndërruar në “shtëpi me rrota”

 

Është një kamion Stewart & Stevenson M1087 FMTV, prodhim i vitit 1997, u shndërrua nga një automjet ushtarak në një shtëpi me rrota, por ruajti pamjen e tij “të fortë”.

Pronari aktual e bleu kamionin në vitin 2018 dhe menjëherë filloi procesin e transformimit. Por tash ka vendosur ta shesë dhe shtëpia “Cars and Bid” e ka nxjerr në ankand.