Auto

Fabrika hungareze e Suzukit pezullon eksportet në Rusi dhe Ukrainë

Foto: Car Brands
 

Fabrika hungareze e Suzukit po pezullon eksportet e veturave në Rusi dhe Ukrainë dhe po përpiqet të ruajë vëllimet e planifikuara të prodhimit përmes tregjeve të tjera.

Suzuki ndërton SUV-të Vitara dhe SX4 S-Cross në Hungari, ndërsa njoftoi se eksporton rreth 10 mijë automjete në Rusi dhe Ukrainë në vit dhe po përpiqet të zhvendosë porositë e prekura në tregje të tjera për të ruajtur vëllimet e planifikuara të prodhimit.