Auto

Rimac Nevera “shkatërron” Teslan me shpejtësinë e mbushjes së baterisë

 

Kompania kroate Rimac është një hit absolut në botën e veturave dhe të teknologjisë së tyre.

Modeli më i ri veturës elektrike, Nevera, që në kroatisht do të thotë mosbesim, po thyen në vazhdimësi rekorde.