Auto

Ngasja e një veture elektrike më “shtrenjtë” se ajo me naftë

 

Deri pak muaj më parë, një nga motivet e blerjes së veturave elektrike ishte tre deri në katër herë më lirë krahasuar me çmimet me naftë dhe benzinë.

Megjithatë, kërcimi drastik i çmimit të energjisë elektrike ka bërë që përdorimi i “naftës” sot të jetë më i lirë për një të tretën në krahasim me konkurrencën më moderne.