Auto

BMW i thotë lamtumirë motorëve V12

 

BMW-ja shpalli fundin e motorit të fuqishëm V12 edhe më herët, pas 35 vitesh të suksesshme. Fundi i një epoke do të shënohet nga një seri e veçantë e kufizuar e modeleve BMW M760i xDrive të shënuara "Final V12".

Në kuadër të kësaj do të prodhohen vetëm 12 kopje të Serisë 7 dhe të gjitha veturat janë të rezervuara për tregun amerikan.