Auto

Toyota është vetura më e kërkuar në internet në vitin 2021

 

Toyota ishte vetura më e kërkuar në 47 nga 154 vendet e analizuara, me 31 për qind, krahasuar me 34.8 për qind në vitin 2020. Në vendin e dytë është BMW-ja, dhe në vendin e tretë është Mercedes-Benz, raporton Comparethemarket.com.

Audi, Kia, Hyundai, Tesla, Renault, Ford dhe Honda janë në listën e 10 markave më të kërkuara sipas Google Search. Toyota ishte më e kërkuara si në 2020 ashtu edhe më 2018, dhe në vitin 2019 lider në internet ishte BMW. Rënia e lehtë e markës Toyota, nga 34.8 në 31 për qind, është për shkak të rritjes së interesit për markat Audi dhe Hyundai.