Auto

Volvo emëron drejtorin e ri ekzekutiv

 

Pak para zëvendësimit të tërësishëm elektrik për Volvo XC90, prodhuesi suedez i automjeteve ka njoftuar zyrtarisht se Jim Rowan do të marrë rolin e Shefit Ekzekutiv dhe Presidentit, siç emërohet nga bordi i drejtorëve të kompanisë.

Volvo shpjegon se me këtë emërim që do të zëvendësojë Hakan Samuelsson që ishte në këtë pozitë nga viti 2012, u krye një proces kërkimi i plotë dhe i zellshëm.