Auto

Toyota lanson Tundran e vitit 2022, me motor të ri hibrid

 

Toyota Motor ka lansuar të dielën modelin e ri Tundra pickup të vitit 2022, me teknologji të avancuar dhe me më shumë fuqi.

Mirëpo, ajo që mund t’i befasojë shumë pronarë të kamionëve është se fuqia shtesë nuk do të jenë nga motori V-8.