Auto

Zgjedhjet në Gjermani dhe ndikimi i madh në industrinë e veturave

 

Zgjedhjet federale të Gjermanisë më 26 shtator do të kenë një ndikim të madh në të ardhmen e industrisë së saj të veturave, tashmë në një garë me kohën për të përmbushur objektivat kombëtare dhe të emetimeve të BE-së.

Të gjitha partitë kryesore mbështesin kalimin në vetura elektrike, por ndryshojnë se si të arrijnë atje. Këtu janë pikat kryesore nga secila palë në këtë çështje: