Auto

Tesla Model Y, vetura më e shitur në Norvegji për muajin gusht

 

Norvegjia është udhëheqja e padiskutueshme në adoptimin e veturave elektrike. Modeli i Tesla Model Y ishte më i shitur në shtetin skandinav për muajin gusht.

Modeli i Teslas kaloi Volkswagenin dhe Fordin si vetura më e shitur, duke pësuar një rritje enorme.