Auto

AutoNation regjistron rritje të fitimeve

 

Kompania e shitjes së veturave AutoNation ka regjistruar rritje të fitimeve, derisa bën me dije që kërkesa e veturave të reja të mbetet e madhe.

Ajo tha se shitjet e veturave të reja do të rriten pasi normaet e ulëta të interesit dhe kërkesa masive ndihmuar në shtimin e fitimeve tremujore. Kompania bën shitje me pakicë, derisa shitjet e veturave të reja dhe të përdorura shkuan në 42 për qind në tremujorin e dytë të vitit.