Auto

Në Gjermani rritet interesimi për veturat e “dorës së dytë” me naftë

 

Shembulli i fundit nga Gjermania tregon të gjitha paradokset e situatës së krijuar në Evropë.

Derisa shitjet e veturave të reja elektrike po rriten në Gjermani, politikanët po i promovojnë dhe subvencionojnë fuqimisht me para publike edhe blerjet në tregjet e veturave të përdorura.