Auto

Nis prodhimi i modelit të ri të Qashqait

 

Fabrika e Nissanit në Sunderland ka shënuar fillimin e prodhimit të gjeneratës së tretë të modelit Qashqai dhe synim ka inspirimin e gjeneratave të reja të inxhinierëve.

Për këtë, Nissani, në këtë fabrikë dhe për këtë model, ka investuar 400 milionë funte. Kompania japoneze u ka mundësuar të gjithë nxënësve të verilindje të Anglisë të marrin pjesë në programin Nissan Skills Foundation. Bëhet fjalë për një program ku të rinjve u mundësohet të marrin pjesë në aktivitete të ndryshme që çojnë në përmirësimet inxhinierike.