Auto

Mini klasik shndërrohet në veturë elektrike

Foto: Autoexpress
 

London Electric Cars (LEC) për ata që posedojnë Mini klasik ofron një paketë për shndërrimin e këtij modeli legjendar në një veturë elektrike.

Paketa e LEC-it kushton 25,000 funte ose rreth 30,000 euro (plus taksat) dhe, ndër të tjera, përfshin motorin elektrik të modelit Leaf të Nissanit, raportojnë mediat britanike.