Auto

“Transporter T7”, befasia e Volkswagenit për vitin 2021

 

“Transporter T7” do të jetë befasia e gjigantit prodhues të veturave, Volkswagen, për vitin 2021. Furgoni është spikatur në Nurburgring, Gjermani.

Kur të arrijë në sallonet e shitjeve, “Transporter T7” do të jetë i disponueshëm me një sërë motorësh me djegie dhe një kabllo të re hidraulike plug-in.