Auto

Alfa Romeo rikthen modelin unik për gara me dizajn modern pas 55 vjetësh

Foto: AutoCar
 

Së fundmi, inxhinierët e prodhuesit të njohur italian të veturave, Alfa Romeo, kanë krijuar një riinterpretim modern të modelit për gara të vitit 1960, Fiat Abarth 1000 SP.

Abarth 1000 SP (Sport Prototip) është një model i veçantë për gara i cili ka debutuar para 55 vjetësh dhe ka fituar garën 500-kilometërshe të Nurburgringut.