Auto

BMW punon me kompozitor të njohur për të krijuar zërin e veçantë të veturave elektrike

 

Gjiganti i automobilave, BMW, është në dijeni se teksa veturat elektrike ofrojnë nivelin e lartë të rehatisë duke qenë të heshtura, eksperienca e ngasjes humb një shkallë të emocioneve. Për të arritur eksperiencën e ngasjes emocionale në timon, BMW ka krijuar një portfolio të zërit për modelet elektrike apo hibride.

I zhvilluar në bashkëpunim me kompozitorin e njohur Hans Zimmer, njeriu prapa filmave “Lion King”, “Dunkirk”, “The Dark Knight Trilogy”, zëri i veçantë i veturave do të jetë pjesë e modeleve si iX, i4 dhe versionit M të modelit i4.