Auto

Skoda e Seati kanë frikë nga humbja e ndikimit në Grupin VW

 

Markat Skoda dhe Seat kanë frikë se do të humbasin ndikimin sepse shefi ekzekutiv i Grupit Volkswagen, Herbert Diess, planifikon të largohet si kryetar i bordeve të tyre mbikëqyrëse.

Diess do të largohet për t'u përqëndruar në ndërtimin e një ekipi më të fortë për zhvillimin e softuerit, njoftoi gazeta gjermane Handelsblatt.