Auto

Uberi tani lëshon vetura me qira përmes aplikacionit

Foto: AP
 

Kompania Uber ka nisur lëshimin e veturave me qira përmes aplikacionit të saj në mbarë vendimit, ndërsa do fillojë edhe shërbimin për t’i nisur ato drejt klientëve.

Programi i qirasë së veturave i quajtur Uber Rent, do ofrojë rezervime përmes aplikacionit të markave si Avis dhe Hertz, shkruan CNN.