Auto

Klubi i “Ladave” në Kubë

Klubi i “Ladave” në Kubë
 

Një “Ladë” me aubë të hapur mund t’i rikujtojë shakatë e kahershme rreth sigurisë së veturës. Por për pronarët kubanë të klasikëve rusë, këto vetura përbëjnë pasion të vërtetë.

Dhe për më tepër janë trashëgimia më e dukshme e ishullit nga epoka sovjetike.