Auto

VW tërheq mbi 150 mijë Audi A3 në SHBA, probleme me “airbag”

VW tërheq mbi 150 mijë Audi A3 në SHBA, probleme me “airbag”
 

Volkswagen Group ka njoftuar për tërheqjen e mbi 150 mijë veturave A3 në Shtetet e Bashkuara, sipas një regjistrimi në Administratën Kombëtare të Sigurisë së Trafikut të Autostradave.

Tërheqja pritet të ndikojë në 153.152 njësi të makinës kompakte që u prodhuan midis viteve 2015 dhe 2020, përfshirë modelet sedan, e-tron dhe kabrioletë, dhe disa prej S3-ve.