Auto

Volkswageni shënon 45-vjetorin e Golf GTI me një version special

Volkswageni shënon 45-vjetorin e Golf GTI me një version special
Foto: Motor1
 

Për nder të 45-vjetorit të modelit sportiv Golf GTI, Volkswagen ka përgatitur një version special.

Versioni special quhet Golf GTI Clubsport 45 dhe pjesa e tij e përparme është e ngjashme me atë të GTI Clubsport, po ashtu ka çatinë me ngjyrë të zezë, disa detaje tjera me ngjyrë të kuqe “Tornado”, dritat e përparme Matrix LED, rrotat “Scottsdale” 19-inçësh nga alumini, mbrojtësin e pasmë, etj.