Auto

Vetura kineze elektrike që po e sfidon Teslan

Vetura kineze elektrike që po e sfidon Teslan
 

Një veturë tejet ekonomike e prodhuar në Kinë dhe e cila po shitet për vetëm 4500 dollarë është duke i bërë konkurrencë të madhe veturave elektrike të Teslas.

Vetura është prodhuar në bashkëpronësi me gjigantin amerikan të veturave General Motors.