Auto

Nissani thotë se ka përfituar nga marrëveshja e Brexitit

Foto: Reuters
 

Prodhuesi japonez i makinave Nissan ka njoftuar se pas marrëveshjes së Brexitit, fabrika e saj në Sunderland është e sigurt për një periudhë afatgjate.

Ai ka thënë se do e zhvendos prodhimin shtesë të baterisë pranë uzinës ku ka 6.000 punonjës dhe mbështet gati 70.000 punë në zinxhirin e furnizimit.