Auto

Audi zvogëlon prodhimin për shkak të mungesës së çipave kompjuterikë

Audi zvogëlon prodhimin për shkak të mungesës së çipave kompjuterikë
Foto: Reuters
 

Audi është duke ngadalësuar prodhimin për shkak të mungesës së çipave kompjuterikë. Kjo mungesë po cilësohet si “krizë mbi krizë”.

CEO-ja i saj, Marcus Duesmann, ka thënë se kanë synim t’i prodhojnë 10.000 vetura më pak në tremujorin e parë të vitit dhe t’i vendos më shumë se 10.000 punëtorë në terren.