Auto

Kia shpalos planet për veturat elektrike

Kia shpalos planet për veturat elektrike
 

Kia ka dhënë detaje për strategjinë e kompanisë për veturat elektrike. Brendi do të lansojë shtatë vetura tërësisht elektrike deri më 2027.

Kia thotë se kompania tani është e fokusuar në zgjidhje të reja të transportit, përfshirë veturat elektrike, shërbimet e mobilitetit dhe bartjen e mallrave pa emetim të karbonit.