Auto

Michelini planifikon të ulë forcën punëtore

Michelini planifikon të ulë forcën punëtore
 

Prodhuesi francez i gomave, Michelin, ka njoftuar të mërkurën se do të shkurtojë 2300 vende pune në kompani, në një periudhë trivjeçare, si pjesë e planit për thjeshtësim të prodhimit dhe konkurrencës në Francë.

“Plani është pjesë e një qasjeje të gjerë bashkëpunimi dhe dialogu social dhe do të mbështetet në negocimin e një marrëveshjeje kornizë trivjeçare që s’do të sjellë asnjë pushim nga puna”, ka thënë kompania.