Auto

Si të shisni një Ford Focus të vjetër: Videoja e amerikanit u bë virale

 

Meqë teknologjia moderne dhe interneti janë kudo rreth jush, atëherë kufiri i asaj që mund të arrini ka të bëjë me imagjinatën tuaj.

Se reklamat për një veturë të përdorur nuk duhet të jenë të mërzitshme, ka treguar një amerikan, pronar i një Ford Focusi.