Auto

Me vetëm 1178 km të përshkruara del në ankand Golfi i prodhuar më 1980

Me vetëm 1178 km të përshkruara del në ankand Golfi i prodhuar më 1980

Një Golf i prodhuar më 1980 dhe me vetëm 1187 km të përshkruara do të dalë në ankand gjatë javës së ardhshme.

Shtëpia e Ankandeve Silverstone do të vë në ankand veturën e veçantë të vitit 1980 Mk1 Volkswagen Golf, transmeton KOHA.