Auto

General Motors rekruton 3 000 persona për zhvillimin e automjeteve elektrike

General Motors rekruton 3 000 persona për zhvillimin e automjeteve elektrike

Nju Jork, 11 nëntor – Prodhuesi amerikan i automjeteve General Motors (GM) njoftoi sot rekrutimin e 3 000 inxhinierëve, informaticienëve dhe dizenjuesve të dedikuar veçanërisht për zhvillimin e makinave elektrike dhe autonome.

Këto rekrutime kanë filluar dhe do të realizohen deri në tremujorin e parë 2021.