Auto

Kompania japoneze Sumitomo investon në industrinë automobilistike në Shqipëri

Kompania japoneze Sumitomo investon në industrinë automobilistike në Shqipëri

Kryeministri Edi Rama ishte sot në një tjetër fabrikë të re për industrinë e automobilave, e cila hap së shpejti dyert e saj falë investimit të kompanisë japoneze Sumitomo, një prej gjigandëve aziatikë të kësaj industrie.

Kryeministri Rama dhe ministrja e Financave dhe e Ekonomisë, Anila Denaj, vizituan sot nga afër ambientet e kësaj kompanie e cila është e vendosur në Bathore, Tiranë.