Auto

Conor McGregor blenë një super barkë Lamborghini 3 milionë euro

Conor McGregor blenë një super barkë Lamborghini 3 milionë euro

Kampioni i shumëfishtë i UFC-së, Conor McGregor ka blerë një super barkë luksoze Tecnomar Lamborghini 63, e cila është prodhuar nga bashkëpunimi i prodhuesit të super veturave, Lamborghinit dhe kompanisë së prodhimit të jahteve The Italian Sea Group.

I inspiruar në super veturën Lamborghini Sian FKP 37, kjo super barkë është emëruar në bazë të vitit të themelimit të Lamborghinit, 1963, transmeton KOHA.