Auto

Tri supermodelet e Audit bëhen me 1001 kuajfuqi

Tri supermodelet e Audit bëhen me 1001 kuajfuqi

Kompania që merret me modifikimin e veturave, MTM, ka përgatitur paketën “Stage 4” për përforcimin e modeleve të Audit si RS6 Avant, RS7 Sportback dhe RS Q8.

Këto modele kanë motor 4.0-litër Twin-Turbo V8 i cili tani është i përforcuar në 1001 kuajfuqi, transmeton KOHA. MTM nuk ka zbuluar detajet e performancës së këtyre modeleve pas përforcimit, por kujtojmë se modeli standard RS6 me 600 kuajfuqi shpejtësinë deri në 100 kilometra në orë e arrin për 3,6 sekonda dhe atë maksimale deri në 305 km/orë.