Auto

Kështu mund të duket BMW M3 Touring

Kështu mund të duket BMW M3 Touring
Foto: Autoexpress/ Autoevolution/ Autocar/ Zer.o.wt

BMW M, para disa ditësh, ka konfirmuar se do të sjellë modelin M3 Touring ndërsa tani po qarkullojnë disa fotografi të cilat tregojnë se si mund të duket ky karavan sportiv.

BMW M3 Touring, sipas disa burimeve, thuhet se mund të arrijë në vitin 2022 ndërsa modelet e reja M3 Sedan dhe M4 Coupe pritet të debutojnë muajin e ardhshëm, transmeton KOHA.