Auto

Kush është më i shpejtë? Audi R8 apo RSQ8

Dy vetura të të njëjtës kompani po garojnë për kurorën e më të shpejtës.

Janë dy modelet e gjigantit gjerman Audi – R8 dhe RSQ8.