Auto

Roma zbukurohet me “Ferrari’’

Roma zbukurohet me “Ferrari’’
Foto: Ilustrim

Pronarët e veturave të njohura “Ferrari” i kanë sjellë Romës ngjyrim dhe shkëlqim të veçantë, gjatë një dite të tërë.

Ata janë bërë bashkë për të reklamuar veturat e kompanisë, në disa prej vendeve më të njohura të kryeqytetit italian.